Juanjo Puigcorbé: “Veuré una Catalunya independent, n’estic convençut”


Notícia del diari digital El Singular.cat publicada el 8/03/14

L’actor opina que a Madrid “ho passen exactament tan malament com nosaltres, només que aquí tenim un horitzó una mica més blanc, constructor”

juanjo_puigcorbe_470x349

L’actor Juanjo Puigcorbé es mostra molt clar i contundent: “Veuré una Catalunya independent, n’estic convençut”. En una entrevista al diari ‘La Vanguardia’, Puigcorbé argumenta: “Crec fermament en la societat civil, que en aquesta terra és exemplar –és que no hi ha res més!- i molts polítics ja han entès que ells han d’estar al seu servei”.

Preguntat per “si ha de justificar-se molt a Madrid, on resideix, per aquest posicionament”, l’actor respon: “No. No ens equivoquem d’enemic. A Madrid, com aquí, hi ha gent fantàstica i en això incorporem un error de percepció: la culpa del desacord no és de la gent, de l’espanyol, és d’un govern, d’un Estat oligarca”.

A més, opina que “allà ho passen exactament tan malament com nosaltres, només que aquí tenim un horitzó una mica més blanc, constructor, ells continuen sense recanvi, sotmesos i amb excés de funcionariat”.

Podeu veure la noticia a l’enllaç següent:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/puigcorbe_veure_una_catalunya_independent_n_estic_convencut_99229.php

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s