Catalunya Sí-Sabadell inicia el seu cicle d’àpats sabadellencs per la independència amb la presència d’Alfred Bosch, president de Catalunya Sí i Diputat al Congrés


1660634_796968666984214_647529330_nSabadell, 6 de març de 2014.- El proppassat dimecres 5 de març Catalunya Sí-Sabadell va iniciar el seu cicle d’àpats sabadellencs per la independència amb l’Alfred Bosch, president de Catalunya Sí i Diputat al Congrés, aquest acte es realitzar a l’Hotel Urpí de Sabadell. Aquests àpats consisteixen en uns sopars de petit format (30-50 persones) en els que mitjançant una xerrada-col•loqui amb personalitats de la política i la societat civil apropar a la ciutadania la política, la situació del país i de la ciutat i forma part del projecte Catalunya Sí-Sabadell d’explicar la seva percepció de projecte nacional, nou projecte de ciutat i polítiques d’esquerres. Aquesta entitat formada per persones independents o que han estat vinculades a d’altres formacions polítiques donen suport al projecte d’ERC.

Van assistir en aquest primer sopar unes 50 persones provinents de diferents entitats culturals, veïnals i de la societat civil en general. Cal destacar la transversalitat dels assistents. Cal destacar també la presència a part de l’Alfred Bosch; d’en Juli Fernàndez, alcaldable per ERC-Sabadell; Marc Sanglas, Diputat al Parlament i dels membres del Grup Promotor de Catalunya Sí -Joan Masferrer, Gabriel Fernàndez, Pere Vallverdú i Pere Cerdà.

En Joan Masferrer, membre del Grup Promotor de Catalunya Sí-Sabadell va donar la benvinguda als assistents agraint la seva presència i ressaltant la diversitat de representants en diferents àmbits de la societat civil i que enriquia l’esmentat acte.

En Gabriel Fernàndez, també membre del Grup Promotor de Catalunya Sí-Sabadell es va encarregar de dinamitzar i moderar l’acte.

En Juli Fernàndez, alcaldable per ERC-Sabadell va destacar en la seva intervenció “la nostra prioritat és fer possible el canvi, Sabadell necessita un govern de regeneració i progrés”.

L’Alfred Bosch, va explicar durant el sopar les seves vivències, experiències i les amenaces que s’estan fent al procés des de Madrid destacant “el dret a votar està per sobre de qualsevol llei i preguntar que passarà si no ens deixen votar és una actitud de menor d’edat”.

És va obrir un torn de paraules amb els assistents i es va generar un debat molt interessant i enriquidor cal ressaltar que l’opinió unànime dels assistents va ser que aquesta situació que està patint Catalunya és insostenible i cal deixar votar al poble.

En Pere Vallverdú, membre de Catalunya Sí-Sabadell va cloure a l’acte informant de les diverses activitats previstes i anunciant que durant el mes d’abril Muriel Casals serà la convidada al segon cicle d’àpats sabadellencs per la independència.

La valoració que fa el Grup Promotor de Catalunya Sí-Sabadell és molt positiu ja que s’estan establint lligams de debat molt interessants amb sectors ben diversos de la ciutat de Sabadell.

Catalunya Sí-Sabadell es va presentar el 25 de novembre de 2013 amb un acte amb la Gemma Calvet, diputada al Parlament de Catalunya.

Per qualsevol aclariment estem a la vostra disposició.

Joan Masferrer i Oliveras
Membre del Grup Promotor de Catalunya Sí-Sabadell

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s