Catalunya Sí aposta pel 2014


La Plataforma política Catalunya Sí va celebrar ahir una assemblea general per tal d’explicar les diverses activitats dutes a terme durant el 2012 i 2013 i preparar els reptes per al 2014, centrats de forma clara en la celebració del referèndum com a mitjà per a assolir la independència i poder millorar la situació social i econòmica del país.

Durant l’assemblea, van intervenir els diversos membres de Catalunya Sí escollits com a electes en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya. Així, Alfred Bosch, diputat al Congrés de Diputats de Madrid va explicar la tasca que el Grup Parlamentari està duent a terme, i va explicar com es veu el procés des de Madrid i el canvi que ha percebut des que es va fer l’anunci de la data i la pregunta. També va fer una crida a seguir treballant des del convenciment que s’estan seguint les passes adequades.

Per la seva banda, el candidat d’ERC per a les eleccions europees, el filòsof Josep Maria Terricabras, va explicar la seva visió sobre la política i que havia decidit fer un pas endavant en la política activa per compromís i responsabilitat, perquè era el que havia de fer. Així mateix, va transmetre que, tot i aquelles coses que puguin no agradar, Europa és necessària i forma part del posicionament davant les eleccions.

DSC_0036

Josep M. Terricabras i la Junta de Catalunya Sí

Gemma Calvet, diputada al Parlament de Catalunya, va explicar al seu torn que ara més que mai la política és molt necessària i una plataforma com Catalunya Sí és molt important per implicar més i millor la societat civil en el sistema democràtic i per la força transformadora que té envers les noves maneres de fer política.

 

Alfred Bosch i Gemma Calvet

Alfred Bosch i Gemma Calvet

 Finalment, es va renovar la Junta de Catalunya Sí, amb Alfred Bosch com a president i es va refermar el compromís reforçat respecte als reptes que té el país aquest 2014.

 

 

Advertisements

One response to “Catalunya Sí aposta pel 2014

  1. Francesc Manresa i Baró

    O ara o mai. Ara és l’hora de la veritat, econòmica, social i política. Per damunt d’ideologies, ara més que mai és una necessitat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s