Paraules sàvies de sàvies persones


  El moment present que vivim tan emocionant i decisiu com a país, ha fet que persones rellevants i conegudes de Catalunya es comprometin amb la societat i la seva gent. Comptem amb metges, investigadors, músics, actors, empresaris, periodistes, historiadors, directors de cinema, escriptors, advocats, politòlegs, sindicalistes, esportistes, acadèmics, etc…

Aquest compromís ha fet que, a través de la plataforma de la societat civil Catalunya Sí, gairebé 150 personalitats hagin donat suport a la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions al Parlament.

Aquestes personalitats, com nosaltres, somnien en crear un país de bell nou, des de l’esquerra, amb valors com el respecte, la justícia, la igualtat, la solidaritat i la dignitat. Somnien en construir un país que convidi a ser viscut. I per això, ens aporten cada dia un missatge esperançador i entusiasta que ens acompanyaran fins el 25N.

  A partir d’avui, i cada dia fins a les eleccions, diverses personalitats de Catalunya Sí reconegudes a la vida pública de la societat catalana aportaran el seu granet de paraules i faran sentir la seva veu amb les seves receptes més personals.

Avui, el metge centenari Moisès Broggi.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s