Catalunya Sí emprèn una nova etapa


El projecte de Catalunya Sí va sorgir arran de la campanya de les eleccions al Congrés i Senat espanyols del 20 de novembre passat. Els impulsors, que ja havien participat en altres moviments cívics independentistes ―en particular, en les consultes sobre la independència―, donaven suport amb aquesta plataforma a la candidatura que encapçalava Alfred Bosch (ERC-RCat-CatSí) perquè compartien amb qui havia estat portaveu de Barcelona Decideix la idea que havia arribat el moment de fer el pas de la mobilització social a l’acció política.

Alfred Bosch al Congrés dels Diputats

Alfred Bosch al Congrés dels Diputats espanyol.

Un cop l’independentisme havia guanyat el carrer ―com ho assenyalaven i ho continuen assenyalant totes les enquestes―, calia portar-lo, amb força renovada i sense ambigüitat, a les instàncies polítiques, i utilitzar aquest altaveu i totes les possibilitats que ofereix per defensar el dret a decidir lliurement el nostre futur i denunciar, al mateix temps, els enganys d’un Estat que ens espolia mentre malgasta recursos en despeses inútils, ataca la llengua i la immersió, recentralitza el seu poder i, en definitiva, ens asfixia.

Dos mesos i escaig després, el plantejament inicial de Catalunya Sí és més vigent i necessari que mai. Constituïda en associació, la nova entitat busca articular un ampli moviment de representants de la societat civil que ajudin a difondre i a normalitzar el projecte independentista com una opció seriosa i real. Així mateix, Catalunya Sí vol obrir un procés de diàleg i col·laboració amb totes aquelles altres associacions i formacions polítiques afins amb l’objectiu d’engegar projectes comuns que permetin avançar en el camí de la plena llibertat de Catalunya.

Tenim al davant un gran repte, tan difícil com engrescador. Us afegiu a la nova Associació Catalunya Sí?

Advertisements

4 responses to “Catalunya Sí emprèn una nova etapa

 1. mercè queralt de quadras

  sí, afegiu-me

  Mercè Queralt

  M'agrada

 2. M’agradaria afegir-me a Catalunya Sí. 🙂 Com és possible?

  M'agrada

 3. Com a part d’un partit polític (ERC) jo ja us vaig votar, però ara sembla més important donar suport a I l’Assemblea Nacional Catalana que junt amb Municipis per la Independència i Dóna La Cara, estan movent molta gent

  M'agrada

 4. I l’Assemblea Nacional Catalana? La societat catalana en moviment

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s