Ja són 100 les personalitats que donen suport a Catalunya Sí


presentacio patums catalunya si

Moment de l'acte de presentació de suports, el divendres 11.

Aquesta setmana s’hi han sumat persones de la talla del filòsof Josep Maria Terricabras, el bioquímic Enric Canela, l’escriptora Montserrat Abelló, el director de cinema Francesc Bellmunt, l’economista Jaume Terribas, la historiadora Eva Serra, l’actor Carles Canut i mossèn Josep Dalmau, impulsor d’Església Plural.

Amb aquestes adhesions, la llista de personalitats rellevants del país que donen suport a la candidatura que encapçalen Alfred Bosch i Moisès Broggi al Congrés i al Senat ja ha arribat al centenar. Podeu consultar-los tots en aquest enllaç.

La setmana passada es va fer un acte de presentació en què es van donar a conèixer els suports públics rebuts per la coalició integrada per Esquerra Republicana de Catalunya, Reagrupament Independentista i la plataforma cívica Catalunya Sí a les eleccions espanyoles. Entre aquests hi destaquen noms com els músics Lluís Llach, Gerard Quintana i Jaume Piñol; les actrius Anna Sahun i Txe Arana; els escriptors Jaume Cabré, Miquel de Palol i Màrius Serra, els actors Toni Albà i Quim Masferrer; els cineastes Ventura Pons i Albert Serra; l’investigador biomèdic Pere Joan Cardona; el politòleg Ferran Requejo o el jutge Santiago Vidal.

Finalment, recordem que diversos membres adherits a Catalunya Sí intervindran en l’acte final de campanya que es farà demà, 18 de novembre, al Palau de Congressos de Girona.

Advertisements

One response to “Ja són 100 les personalitats que donen suport a Catalunya Sí

  1. En suma i amb esforços per Catalunya, bravo!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s