Lluís Llach, Anna Sahun i Gerard Quintana, a l’acte de presentació dels suports de Catalunya Sí


Lluís Llach participarà aquest divendres, 11 de novembre, juntament amb Anna Sahun, Gerard Quintana i altres LLuís LLach Presenta Catalunya Sípersones rellevants del país, en un acte públic de suport a la candidatura que encapçalen Alfred Bosch i Moisès Broggi al Congrés i al Senat.

Durant l’acció, que tindrà lloc a la plaça del Rei de Barcelona a les 13 hores,  es donarà a conèixer el llistat de persones de reconeguda trajectòria que s’han adherit a Catalunya Sí, la plataforma cívica que es presenta a les properes eleccions espanyoles en coalició amb ERC i RCat. També s’explicarà com és que els nostres adherits, majoritàriament independents implicats en iniciatives cíviques a favor de les llibertats nacionals, hem optat per fer el pas cap a l’acció política com a via necessària per assolir la independència de Catalunya.

L’acte és obert a tothom, i es demana d’arribar a partir de les 12.30 hores per tal que tots els participants tinguin temps d’escriure en una targeta una resposta a la pregunta «I ara què?» ―com sabeu, el títol del darrer assaig d’Alfred Bosch―. Amb totes les targetes omplirem un mural col·lectiu amb els nostres desitjos de futur.

Recordem que des de dilluns s’estan recollint respostes a aquesta pregunta a través de les xarxes socials, les quals també s’afegiran al mural. Les persones que participin en aquesta iniciativa entraran en un sorteig de 10 llibres de l’Alfred.

En acabar l’acte, se servirà un vermut. Us hi esperem a tots i totes!

Advertisements

2 responses to “Lluís Llach, Anna Sahun i Gerard Quintana, a l’acte de presentació dels suports de Catalunya Sí

  1. Moltes gràcies a tota la gent que públicament s’ha mullat per la candidatura

    M'agrada

  2. Em dic Joan Llimona i tinc 82 anys. He tingut la sort de poder fer un viatge a America i quasi no he desfet les maletes perque m´en hi en-torno. La crispació política, ha posat de mal humor a 45.000.000 de Ibérics i sobretot als catalans. En el meu pais Catalunya ja no es pot viure, no mes sento a parlar de crissis i de polítics que ja van governar malament i que ara prometen, com sempre, lo que no poden fer. QUINA MERDA jo que em volía morir aquí.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s