Vine a despertar el país!


Nota: L’acte és va modificar per la pluja del passat diumenge dia 6, i és realitzarà dissabte vinent, 12 de novembre, a la Plaça del Rei a les 10:30 del matí.

Aquest dissabte, 12 de novembre, Catalunya Sí realitza el seu primer acte social i ens faria molta il·lusió que tothom que vulgui recolzar el país i defensar les seves llibertats s’hi sumi.

 

Acte despertadors Catalunya Si Plaça del Rei

Des de Catalunya Sí, creiem que la gent d’aquest país ens trobem en una espècie d’estat d’endormiscament, ensonyats. Mentre que, d’una banda, creixen els suports a l’independentisme i guanya pes l’opinió que el país se’n sortiria millor amb un estat propi, de l’altra, no veiem que això tingui cap reflex en la política actual, en el model de política que volem ajudar a canviar, tal com indica el nostre manifest.

No hi ha transvasament dels moviments de la massa civil en pro de l’independentisme en accions polítiques, estem ensopits i sembla que ens vagi bé tenir un pressupost de cultura que equival a 5 dies d’espoli fiscal,  o un atac constant a la nostra llengua i cultura.

Per això, convoquem un acte lúdic, amb la certesa que ens en sortirem, que impossible no és català, deixant de banda les queixes i posant el nostre de gra de sorra per aconseguir el que volem. Per fer sentir la nostra veu, i el nostre despertador per despertar la gent!

Si vols ajudar-nos a despertar consciències,vine aquest dissabte, dia 12 de novembre, a la plaça del Rei de Barcelona (mapa) i porta un o tots els despertadors que tinguis (de corda, mòbil, etc.).
Farem un acte especial, diferent, divertit, apte per a tothom, i senzill de dur a terme.

No desvetllem més dades, que desitgem que ho descobriu el mateix dia i us engresqueu. Només que no serà de gaire durada i que ens ho passarem bé!

Gent de diferents ideologies, punts de vista, i amb opinió constructiva, us hi esperem!

Advertisements

One response to “Vine a despertar el país!

  1. Retroenllaç: Butlletí digital 5 de novembre de 2011 | Esquerra Rubí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s