El Bosch de les Idees


El passat dissabte va tenir lloc una molt original presentació d’un programa electoral al Parc de la Ciutadella.

Una colla de voluntaris i voluntàries de la coalició van estar preparant un seguit de globus amb algunes de les idees que aniran sortint en campanya.

Tothom qui va passar el matí per la Ciutadella va poder veure un acte diferent, divertit, on les persones podien veure propostes d’una forma simpàtica i cridanera.

El propi candidat, Alfred Bosch, es va passejar dins del Bosch de les Idees tot mirant les diferents tries que la gent podia triar.

Finalment, l’Alfred Bosch, l’Oriol Junqueras i en Joan Carretero van presentar el programa a la premsa i van respondre preguntes sobre la campanya i les propostes de la coalició ERC-RCAT-CatalunyaSí.

Advertisements

One response to “El Bosch de les Idees

  1. La unitat de tot el moviment independentista -sigui o no organitzat en opcions parlamentàries- impulsarà la força social que aposta, com es constatà l’ 11 de setembre 2012, per la independència sota l’eslògan Catalunya nou estat d’Europa. Després de les properes eleccions, haurem de treballar per a ser una sola veu, potent, amb un sol crit: “SÍ” a la Catalunya lliure.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s