Retrobament a Gràcia amb voluntaris del 10A


Ahir, dimecres al vespre, es va presentar el llibre de l’Alfred Bosch, “I ara què?” a Gràcia. Va tenir lloc a Lluïsos de Gràcia, un dels espais que van tenir més protagonisme durant els consultes, on es van fer diverses assemblees i una de les entitats que més suport van donar al procés. La benvinguda a Lluïsos la va dur a terme el president, Oriol Hosta, qui va explicar entre d’altres temes, els motius que l’han dut a penjar l’estelada al balcó de l’entitat.

 La presentació del llibre i l’escriptor la va dur a terme en Ricard Estruch, president dela Fundació Festa Major de Gràcia. Va explicar els sentiments i pensaments que la lectura del llibre li havia aportat i els records de l’època de les consultes. Cal recordar que tambéla Fundació Festa Major de Gràcia va participar activament a les consultes i a més a més, s’hi van recollir tots els vots de les 24 hores de Gràcia Decideix.

 En el seu torn, l’Alfred Bosch va agrair a les persones i entitats tot recordant la legitimitat que van donar al procés de les consultes, part important que recull el llibre. Amb un públic format bàsicament per voluntaris i voluntàries del 10A, va exposar algunes de les idees principals que emanen del llibre, com ara el fet que els diferents estudis, el 10A i altres esdeveniments dels darrers anys mostren que hi ha dos tipus d’independentisme, el més actiu i combatiu (high-cost) i el més passiu (low-cost), i que l’èxit del procés d’alliberament nacional vindrà donat per la connexió, comprensió i treball conjunt de tots dos, bàsics per a la independència del nostre país.

LLuisos Catalunya Si Alfred Bosch I ara què?

Així mateix, Alfred Bosch va explicar que alguna de les conclusions que va treure és que cal fer un pas polític, atès que el procés d’independència, en qualsevol dels seus fulls de ruta, passen per una decisió política, un moment en el qual caldrà fer un pas endavant. I que ell ha fet posteriorment a l’escriptura del llibre, en coherència, aquest pas.

 L’acte va acabar amb una llarga filera de persones esperant que l’Alfred els signés el llibre.

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s